Martha Grosseibl Martha Grosseibl werkte bij de Post.
Na haar pensionering verzorgde ze het verzoekplaten programma in de verpleegkliniek.
Nu is ze al weer 4 jaar vrijwilliger in de vrijwilligers werkgroep ”Ruimte voor verdriet”.
Marianne Debets Marianne Debets is 2015 vrijwilliger voor de werkgroep ‘ruimte voor verdriet’. Ze was werkzaam als geestelijk verzorger in het Zuyderland ziekenhuis. Ze is ruim 25 jaar met mensen meegegaan op hun levensweg. Veel verlieservaringen. Het is kostbaar om te luisteren naar levensverhalen, stil te staan, ruimte te scheppen om op adem te komen en te zoeken naar bronnen van levenskracht, waardoor je de bittere kanten van leven kunt verdragen en hoop en vertrouwen weer kan groeien
Marie-Rose v.d. Wall

Marie-Rose van de Wall zet zich al 5 jaar in voor de rouwgroepen in Kerkrade. Ze ervaart dit als zeer waardevol. Mensen in rouw willen gehoord worden zonder adviezen. Ze probeert een sfeer te scheppen waarin rouwenden hun verdriet kunnen uiten. Eén van de bronnen waaruit zij put is haar religieuze inspiratie. Tot haar pensionering heeft ze als psycholoog voor kinderen en jeugdigen in het speciaal onderwijs gewerkt.

           img_4230 Jacques Vestjens is pastor en is vrijwilliger bij de werkgroep “Ruimte voor verdriet”. ”Meer dan veertig jaar luister ik naar verdriet van mensen” zegt hij. “van uit die ervaring probeer ik nu mensen nabij te zijn en advies te geven”. Luisteren, je levendig kunnen voorstellen wat mensen meemaken is belangrijk.
  Ik ben Harrie Handels en nieuw in  de werkgroep` Ruimte voor verdriet`.
Jaren  ben ik werkzaam geweest als Kwaliteit- Manager in de techniek.
Veel ben ik in Azië en  Europese landen geweest.
Daar   heb ik veel  verdriet gezien en  probeerde dit te verzachten.
In de vrij tijd  heb ik, op allerlei gebied ,veel  met jongere  en oudere samen gewerkt
Luisteren en meedenken, om het verdriet van  mensen te verzachten, wil ik graag bereiken.