MIJN ERVARINGEN….

7 september 2018

MIJN ERVARINGEN….

Na beeindiging van de rouwgroep, 4 jaar geleden, heb ik weer met ups en downs mijn leven opgepakt en ik dacht nou zal de pijn wel minder worden en ik heb ook dagen dat ik me heel goed voel en dat ik de wereld aan kan.
Maar ga ik naar een crematie dan ben ik weer een paar dagen van slag is net of de hele film weer wordt afgespeeld.
Een paar weken geleden moest ik naar het ziekenhuis in Maastricht op de zelfde afdeling waar mijn man de onderzoeken had gehad en ik zag de kamer waar we het eindgesprek hebben gehad met een dramatische uitslag nou ik kan jullie vertellen dat was heftig en was blij toen ik het ziekenhuis kon verlaten.
Ik vertel dit verhaal want misschien dat er meerdere mensen die ervaring hebben want soms denk je is dat wel normaal.
Maar ik heb ondervonden dat die momenten zich op zijn tijd blijven herhalen en dat je dan verdrietig bent en ik vind het ook normaal als je iemand hebt lief gehad en je dierbaar is.