ROUWVERWERKING

30 september 2018

ROUWVERWERKING

Eind Juli 2011 werd bij mijn man, na diversen onderzoeken, kanker geconstateerd. Na een heftige periode van 4 maanden is hij in November overleden.Het leven van mezelf stond op zijn kop, het verdriet, alles regelen, dagen dat je het niet meer aankunt enz.
Na een paar goede gesprekken in het Toon Hermanshuis gaven ze me het advies voor eventueel aan een gespreksgroep deel te nemen, voor mensen die een dierbare hebben verloren.
Jacques Vestjens nam contact met me op en in November zijn we gestart met de groep. De eerste twee bijeenkomsten dacht ik volgens mij helpt het niet. Maar daarna, door verdriet, ervaringen en gevoelens met elkaar te delen en naar elkaar te uiten ging het steeds beter.
Ik zou het iedereen aanraden, na het overlijden van een dierbaar persoon, zet je angst opzij en deel je verdriet en gevoelens met de mensen, iedere deelnemer heeft zijn eigen kruisje, want uiteindelijk sta je sterker in je leven, zo ervaar ik het na deze bijeenkomsten.
Bedankt JacquesVestjens en Connie Rutten voor jullie geweldige begeleiding.
Anoniem